Prakische informatie

Biologische tuinderij


Betaling
Allereerst de betaling. Geld mag overgemaakt worden naar: NL74 TRIO 0254769012 t.n.v. Tuinderij Gordons spoor te Groesbeek. Vermeldt daarbij je adres, dat maakt onze administratie een stuk gemakkelijker! We ontvangen je betaling graag eens per kwartaal, aan het einde van het kwartaal.

Kwartaal 1: week 2 t/m 13
Kwartaal 2: week 14 t/m 26
Kwartaal 3: week 27 t/m 39
Kwartaal 4: week 40 t/m 51

Onze wens is dat je zelf bijhoudt hoeveel pakketten je hebt afgenomen in het kwartaal, en daarna dit precieze bedrag overboekt. Mocht je dit teveel gedoe vinden dan kan je ook een automatische overboeking instellen per kwartaal. Aan het einde van het jaar worden de betalingen nagekeken en mocht er een verschil zijn krijg je hierover bericht.

Pauzeren
Ga je op vakantie, dan is het mogelijk je pakket te pauzeren. Laat het ons op tijd weten per mail, de week van tevoren is prima. Dit is kosteloos, je hoeft alleen te betalen voor geleverde pakketten.

Kistjes & Papieren zakjes
De groenten worden geleverd in een kistje, deze kistjes gebruiken wij opnieuw. In verband met de ruimte in de bus, is het fijn als de kistjes wekelijks retour komen. Liefst klaarzetten op de plek waar je groentepakket neergezet wordt, dan kan de chauffeur gemakkelijk omruilen.

We maken ook gebruik van papieren zakjes om verscheidene producten in te doen. Ook deze kunnen we opnieuw gebruiken. Voor de zakjes geldt dat we ze het liefst in een (net) bundeltje ontvangen. Spaar ze dus gerust even op!

Levering pakket
Voor de levering van het pakket hoef je niet thuis te zijn. Wel is het handig als er een schaduwplekje is waar het pakket een tijdje kan staan zonder dat alles uitdroogt. Bij zonnig weer is het aan te raden om een emmer met een natte theedoek, of iets anders wat kan beschermen, klaar te zetten, dan dekt de chauffeur het pakket voor je af en blijft het fris.

Bij strenge vorst overdag, kunnen wij besluiten om geen pakketten te leveren. In dat geval sturen we zeker nog een mail om je op de hoogte te stellen.

Meer vragen?
Communicatie ontvangen we graag per mail op info@gordonsspoor.nl

Tot slot nog een tip! Met name in het voorjaar bulkt het pakket doorgaans van de bladgewassen. Als je die in een natte (thee)doek wikkelt en zo in de koelkast plaatst, blijft het blad langer fris. Mochten bladgewassen er na transport in de bus of een te lange wachttijd buiten wat slapjes aankomen, dan even in een teiltje koud water leggen doet wonderen.

Geniet van de groente!