Groentepakket

Biologische tuinderij

Abonneer je op een groentepakket en ontvang iedere week weer een vers en afwisselend pakket. Elke week vind je vijf/zes verschillende groentes in je pakket. De keuze voor de groentes is afhankelijk van het seizoen. Van oktober t/m april zitten er daarom 5 groentes en een portie aardappels in het pakket. Doordat wij veel verschillende gewassen telen ontvang je iedere week weer een vers en afwisselend pakket bij u aan huis.

Waarom een groenteabonnement nemen?

– Je eet gevarieerd, gezond en uit het seizoen.
– De groenten komen uit je eigen buurt.
– De groenten zijn op natuurlijke manier geteeld, namelijk met biologisch zaad en plantgoed en zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest.
– en misschien wel het allerbelangrijkst: Heel lekker!

De groenten die wij verbouwen zijn oa.: Aardappelen, wortels, ui, pastinaak, prei, verschillende soorten sla, radijs, rucola, raapsteel, broccoli, bloemkool, verschillende soorten kolen, tomaten, komkommers, aubergines, paksoi, winterpostelein, rode biet, knolselderij, peultjes, tuinbonen, sperziebonen, kapucijners, koolrabi, spinazie, lente uitjes, veldsla, andijvie, pompoen, paprika, courgette en wat kruiden.

We hebben de volgende maten pakketten:

– Extra klein, 1 persoons voor €9,00
– Klein, 2 persoons voor €11,00
– Midden, 3 à 4 persoons voor €14,00
– Groot, 4+ persoons voor €17,00

Het verschil tussen de pakketten zit in de porties, ongeveer in dezelfde verhouding als de prijs. De persoons-aanduiding is slechts een indicatie en erg afhankelijk van je eetgewoontes. Als de pakketinhoud wat teveel of te weinig voor je blijkt, kun je een pakketmaat groter of kleiner proberen.

Aanmelden groentepakket

Aanmelden kan door een email met naam, adres en de pakketmaat te sturen naar info@gordonsspoor.nl. U ontvangt dan een bevestigings- mail van ons met de vervolgstappen.

Bankrekeningnummer: NL74 TRIO 0254 7690 12 t.n.v. Tuinderij Gordons Spoor te Groesbeek. Voor betalingen vanuit het buitenland: de BIC code is TRIONL2U.